OM MAIKEN LYKKE

  • Autoriseret psykolog, cand.psych.aut.
  • MCT Institute™ registreret terapeut fra MCT Instituttet i Manchester (level II), hvorfra jeg har en 3-årig specialist efteruddannelse i metakognitiv terapi, uddannet ved stifteren af metoden, Adrian Wells.
  • En af Danmarks mest erfarne metakognitive psykologer med over 1500 individuelle metakognitive samtaler og 150 metakognitive gruppeforløb bag mig.
  • Erfaren i at holde foredrag, kurser samt undervisning om mental sundhed.

Jeg er autoriseret psykolog, cand.psych.aut., og har specialistefteruddannelser i både kognitiv og metakognitiv terapi. Jeg følger hele tiden med i den nyeste forskning på området og ønsker at behandle dig ud fra den mest effektive metode. Jeg vil give dig kontrollen tilbage over dit liv, så du ikke føler sig fanget i dine tankeprocesser og handlemønster, men oplever at kunne bryde ud af dem, og leve lige præcis det liv, du ønsker. Læs mere om metakognitiv terapi her.

Jeg ønsker, at terapilokalet skal være et trygt og tillidsfuldt rum at komme og være i, hvor fokus er på at give dig specifikke værktøjer til hurtig, effektiv og varig bedring. For mig er det vigtigste omsorgsfuldt at kunne hjælpe dig med at nå dine mål for mental trivsel og gøre en forandring i dit liv.

Jeg har tidligere været konsulent i klinikken Cektos i 3 år, hvor jeg har stået for dusinvis af metakognitive gruppeforløb og individuelle samtaler, inde jeg startede min egen klinik. Tidligere har jeg blandt andet arbejdet med børn og unge indenfor autismespektret samt behandlet udsatte kvinder terapeutisk. Jeg har desuden haft mit virke i store virksomheder med målet om stressforebyggelse fra et metakognitivt perspektiv.

Jeg har lavet egen forskning i effekten af metakognitiv terapi for stress. Studiet er endnu ikke publiceret, men jeg præsenterede resultaterne på den internationale metakognitive konference i Milano.

Jeg tilbyder individuel terapi, supervision til alle faggrupper, herunder også til psykologer med henblik på autorisation, udviklingsforløb, foredrag og kurser.

Mit kliniklokale ligger i hjemlige, hyggelige omgivelser på Kronprinsessegade 20A, 1. sal, 1306 København K – kun 10 minutters gang fra Nørreport Station (S-tog & metro) samt 8 minutters gang fra metroen på Kongens Nytorv. Kliniklokalet ligger lige overfor Kongens Have, der indbyder til en flot gåtur. Der er mulighed for betalingsparkering på Kronprinsessegade, på den offentlige parkeringsplads på Dronningens Tværgade 23 eller i omkringliggende p-huse fx Q-park Adelgade, Adelgade 5, 1304 København K (3 min på gåben fra klinikken).

Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig på +45 26 50 45 40 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig eller skrive på info@maikenlykke.dk

LÆS FAQ

Psykolog Maiken Lykke

Min psykologklinik ligger i hjertet af København og er specialiseret i behandling af depression, angst, stress, PTSD og OCD med evidensbaseret terapi.

Jeg lægger vægt på at skabe et trygt og tillildsfuldt rum, hvor det er rart at komme og være og, hvor fokus er på at give dig specifikke værktøjer til hurtig, effektiv og varig bedring. Hos mig vil du opleve professionalisme, høj faglighed, garanti for dyb viden og varme.

KONTAKT MIG
Har du spørgsmål eller brug for mere info så kontakt mig gerne i dag
KONTAKT MIG