FOREDRAG & KURSER

Vi har stor erfaring med både at holde foredrag og kurser og tilbyder specialiserede ydelser i din virksomhed. Forløbene kan skræddersyes efter jeres behov og kan foregå både som foredrag, kurser eller workshops. Vi kan hjælpe med stressforebyggelse og håndtering med udgangspunkt i den nyeste viden på området. Der er også mulighed for skræddersyede performance- og udviklingsforløb, der kan hjælpe medarbejdere med at yde deres bedste på arbejdet og privat uden også at døje med stress og udbrændthed.

Arbejder jeres virksomhed med behandling af psykiske lidelser, er det også muligt at booke mig til introduktionskurser til den metakognitive metode.

Nedenstående er eksempler på mulige foredrag og kurser, men kan selvfølgelig tilpasses og tilrettelægges efter jeres præcise behov.

Eksempler på foredrag og kurser: 

  1. Foredrag om stress og stressforbyggelse, herunder præsentation af den nyeste viden og forskning indenfor området. Dette kan præsenteres som både et 2-timers foredrag eller workshops med øvelser. 
  2. Foredrag om metakognitiv terapi for stress, angst, depression, OCD og PTSD. Dette kan præsenteres som både et 2-timers foredrag eller workshops med øvelser.
  3. Foredrag om personlig udvikling og bedre performance hos medarbejdere. Dette kan præsenteres som både et 2-timers foredrag eller workshops med øvelser.
  4. Introduktionskursus til metakognitiv teori og metode for behandlere – både 1 og 2-dages kurser. 
  5. Kursus for medarbejdere i stressforebyggelse og håndtering. 

Dette er blot eksempler på udbudte kurser og foredrag, men det kan tilpasses efter jeres behov og ønsker. 

Ring til os på +45 26 50 45 40  eller skriv på info@maikenlykke.dk og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

Metakognitiv psykologklinik v/ Maiken Lykke

Psykologklinikken ligger i hjertet af København og er specialiseret i behandling af depression, angst, stress, PTSD og OCD med evidensbaseret terapi.

Vi lægger vægt på at skabe et trygt og tillildsfuldt rum, hvor det er rart at komme og være og, hvor fokus er på at give dig specifikke værktøjer til hurtig, effektiv og varig bedring. Hos os vil du opleve professionalisme, høj faglighed, garanti for dyb viden og varme.

KONTAKT MIG
Har du spørgsmål eller brug for mere info så kontakt mig gerne i dag