ONLINE METAKOGNITIV TERAPI

ONLINE METAKOGNITIV TERAPI

Terapien er skræddersyet til dine behov og ønsker. Vi er specialiserede i metakognitiv terapi og bruger altså den mest effektive terapiform på markedet. Det er vigtigt for os, at du får nye redskaber til at håndtere dine problemer, således du hurtig kan opleve en bedring i symptomer. Læs mere om metakognitiv terapi her.

Vores erfaring siger, at online terapi er ligeså effektivt som terapi i et fysisk lokale. Ved terapi online, vil du modtage et link, som du blot skal trykke på. Herefter vil vi blive forbundet og sessionen vil starte på det aftalte tidspunkt. Denne proces er meget enkel og brugervenlig. Det kræver blot en computer eller tablet med kamera og mikrofon. Dette åbner op for muligheden for metakognitiv terapi hos os i hele Danmark på trods af afstanden.

Vi tilbyder specialiseret 1:1 online terapi indenfor følgende områder: 

  1. STRESS – BEHANDLING OG FOREBYGGELSE. Arbejdsrelateret og privatrelateret. 
  2. ANGST. Generaliseret angst, helbredsangst, social angst, eksamensangst, panikangst samt dødsangst. 
  3. DEPRESSION
  4. OCD
  5. PTSD
  6. SØVNPROBLEMER
  7. LAVT SELVVÆRD
  8. PERSONLIG UDVIKLING OG BEDRE HVERDAGSPERFORMANCE: De metakognitive værktøjer kan hjælpe dig med at eliminere bekymringer grublerier, hvilket vil give dig større overskud, mere handlekraft, lettere beslutningstagen, bedre koncentration og hukommelse, hvilket naturligvis vil indvirke på din hverdagsperformance både arbejdsmæssigt og privat.

Metakognitiv psykologklinik v/ Maiken Lykke

Psykologklinikken ligger i hjertet af København og er specialiseret i behandling af depression, angst, stress, PTSD og OCD med evidensbaseret terapi.

Vi lægger vægt på at skabe et trygt og tillildsfuldt rum, hvor det er rart at komme og være og, hvor fokus er på at give dig specifikke værktøjer til hurtig, effektiv og varig bedring. Hos os vil du opleve professionalisme, høj faglighed, garanti for dyb viden og varme.

KONTAKT MIG
Har du spørgsmål eller brug for mere info så kontakt mig gerne i dag