PRISER & TILSKUD

Prisoversigt

Ydelser Pris
Individuel terapi/online terapi v/ psykolog Maiken Lykke 1350kr/session
Individuel terapi/online terapi v/ psykolog Stina Elisabeth Knudsen 1350kr/session
Individuel terapi/online terapi v/ psykolog Heidi Thygesen 1350kr/session
Parterapi 2050 kr. (1t 15 min).
Foredrag/kurser Kontakt mig for pris
Stressforbyggelse i virksomhed Kontakt mig for pris

Alle individuelle sessioner varer 50 min. Parterapi varer 1t 15 min. Husk at læse mine regler for afbud her på siden.

Hvis du er medlem af sygesikring Danmark, kan du få tilskud til psykologbehandling. Tilskuddet er på kr. 300-450 kr pr. session. Her behøver du ikke en lægehenvisning for at få tilskud.

Hvis du har en sundhedsforsikring kan du ofte få tilskud til psykologhjælp. Mange arbejdspladser har tegnet en forsikring, der netop giver tilskud til dette. Kontakt din sundhedsforsikring og forhør dig, om de dækker psykologhjælp. Hvis forsikringen er tegnet gennem dit arbejde, behøver du ikke orientere din arbejdsplads om, hvad du anvender din sundhedsforsikring til.

Vi har ikke overenskomst med sygesikringen, hvorfor det desværre ikke er muligt at bruge en lægehenvisning hos os. Det er desværre meget få psykologer, der har overenskomst med sygesikringen og ventetiden er typisk mange måneder.

Til gengæld, kan du få tilskud fra sygesikring Danmark på kr. 300-450kr pr session, hvis du er medlem heraf. Nogle sundhedsforsikringer dækker også dele af eller det fulde beløb hos en psykolog. Tjek med din sundssikring, hvorvidt det er muligt at få dækket dit forløb hos os.

Afbud skal ske senest dagen aftalen før kl 12 af hensyn til andre klienters mulighed for at komme til. Afbud skal ske til info@maikenlykke.dk eller på tlf. ++45 26 50 45 40