OM MAIKEN LYKKE

 • Autoriseret psykolog, cand.psych.aut.
 • MCT Institute™ registreret terapeut fra MCT Instituttet i Manchester (level II), hvorfra jeg har en 3-årig specialist efteruddannelse i metakognitiv terapi, uddannet ved stifteren af metoden, Adrian Wells.
 • En af Danmarks mest erfarne metakognitive psykologer med over 1500 individuelle metakognitive samtaler og 150 metakognitive gruppeforløb bag mig.
 • Erfaren i at holde foredrag, kurser samt undervisning om mental sundhed.

Jeg er autoriseret psykolog, cand.psych.aut., og har specialistefteruddannelser i både kognitiv og metakognitiv terapi. Jeg følger hele tiden med i den nyeste forskning på området og ønsker at behandle dig ud fra den mest effektive metode. Jeg vil give dig kontrollen tilbage over dit liv, så du ikke føler sig fanget i dine tankeprocesser og handlemønster, men oplever at kunne bryde ud af dem, og leve lige præcis det liv, du ønsker. Læs mere om metakognitiv terapi her.

Jeg ønsker, at terapilokalet skal være et trygt og tillidsfuldt rum at komme og være i, hvor fokus er på at give dig specifikke værktøjer til hurtig, effektiv og varig bedring. For mig er det vigtigste omsorgsfuldt at kunne hjælpe dig med at nå dine mål for mental trivsel og gøre en forandring i dit liv.

Jeg har tidligere været konsulent i klinikken Cektos i 3 år, hvor jeg har stået for dusinvis af metakognitive gruppeforløb og individuelle samtaler, inden jeg startede min egen klinik. Tidligere har jeg blandt andet arbejdet med børn og unge indenfor autismespektret samt behandlet udsatte kvinder terapeutisk. Jeg har desuden haft mit virke i store virksomheder med målet om stressforebyggelse fra et metakognitivt perspektiv.

Jeg har lavet egen forskning i effekten af metakognitiv terapi for stress. Den kan findes ved at søge på “Metacognitive Therapy for Work-Related Stress: A Feasibility Study” på Google. Jeg har blandt andet præsenteret resultaterne på den internationale metakognitive konference i Milano.

Jeg tilbyder individuel terapi, supervision til alle faggrupper, herunder også til psykologer med henblik på autorisation, udviklingsforløb, foredrag og kurser.

Mit kliniklokale ligger i hjemlige, hyggelige omgivelser på Kronprinsessegade 20A, 1. sal (baghuset), 1306 København K – kun 10 minutters gang fra Nørreport Station (S-tog & metro) samt 8 minutters gang fra metroen på Kongens Nytorv. Kliniklokalet ligger lige overfor Kongens Have, der indbyder til en flot gåtur. Der er mulighed for betalingsparkering på Kronprinsessegade, på den offentlige parkeringsplads på Dronningens Tværgade 23 eller i omkringliggende p-huse fx Q-park Adelgade, Adelgade 5, 1304 København K (3 min på gåben fra klinikken).

Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig på +45 26 50 45 40 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig eller skrive på info@maikenlykke.dk

OM HEIDI THYGESEN

 • Autoriseret psykolog, cand.psych.aut fra Aarhus Universitet
 • MCT Institute™ registreret terapeut fra MCT Instituttet i Manchester (level I + level II).
 • 3-årig specialist efteruddannelse i metakognitiv terapi
 • Stor erfaring med individuelle metakognitive samtaler samt et hav af gruppeforløb

Jeg er autoriseret psykolog og har de seneste 5 år udelukkende arbejdet med metakognitiv terapi (MCT). Jeg har gennemført den 2- årige certificerede MCT- uddannelse og har oparbejdet en solid erfaring med metakognitiv terapi til såvel voksne, som børn og unge, har jeg mange års erfaring fra det private erhvervsliv og har arbejdet med rådgivning i forskellige brancher.

Tillid og nærvær er udgangspunktet for enhver samtale og derfor også et fokuspunkt når vi starter et forløb. Metakognitiv terapi er korttidsterapi, hvilket betyder, at du i løbet af få sessioner har mulighed for at opleve en forandring, som vil blive udgangspunktet for en forbedring i din tilstand. Du lærer, hvad der vedligeholder psykisk ustabilitet og hvordan kan slippe af med f.eks. stress, angst og depressions tilstande.

Jeg tilbyder individuelle metakognitive sessioner hos Metakognitiv Psykologklinik v/ Maiken Lykke med kort ventetid. Du er hjertelig velkommen til at ringe på +45 26 50 45 40 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig eller skrive på info@maikenlykke.dk.

OM STINA ELISABETH KNUDSEN

 • Cand. Psych. Aut. fra Københavns Universitet
 • MCT Institute™ registreret terapeut fra MCT Instituttet i Manchester (level I) som er den 2-årige specialist-uddannelse i metakognitiv terapi ved udvikleren Adrian Wells. 
 • 2-årig specialistuddannelse i Kognitiv Adfærdsterapi for Voksne hos Mindwork
 • Mange års erfaring med både individuel og gruppeterapi for både børn, unge og voksne ud fra Metakognitiv terapi og Cool Kids programmet for børn og unge. 
 • Bachelorgrad fra Roskilde Universitet i Psykolog og Socialvidenskab. 

Jeg er autoriseret psykolog og har arbejdet de sidste mange år med metakognitiv og kognitiv terapi til behandling af børn, unge og voksne. Jeg kan tilbyde supervision af psykologer og andre faggrupper. Jeg er desuden halvvejs i den metakognitive LVL 2 uddannelse, som jeg vil færdiggøre i maj 2023. 

Det der er vigtigt for mig er at terapi er bygget på et nærværende og menneskeligt udgangspunkt. Det er samtidigt vigtigt for mig at jeg kan tilbyde dig en metodisk og evidensbaseret tilgang, som giver mening for dig. Jeg opkvalificerer mig derfor løbende gennem kurser og videreuddannelse både indenfor den metakognitive og den kognitive retning, så jeg kan tilbyde så god behandling som muligt. Jeg har mange års erfaring med behandling af både børn, unge og voksne ud fra metakognitiv terapi og af børn og unge ud fra kognitiv terapi. 

Ud over terapien interesserer jeg mig for ‘computerspilsverdenen’ og har derfor respekt for dennes betydning i de unges liv, men også viden om de konsekvenser som gaming kan have, hvis misbrugt.

Jeg har desuden boet i New Zealand og forestår terapi på engelsk. 

Jeg tilbyder individuelle metakognitive sessioner hos Metakognitiv Psykologklinik v/ Maiken Lykke med kort ventetid. Du er hjertelig velkommen til at ringe på +45 26 50 45 40 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig eller skrive på info@maikenlykke.dk.

OM ZINAIDA RIISFELDT

 • Autoriseret psykolog (cand.psych. Aut.) fra Københavns Universitet.
 • Specialiseret i metakognitiv terapi med den højeste certificering på området; MCT Institute™ registreretterapeut level II, som er en 3-årig metakognitiv specialistuddannelse udbudt af MCT Instituttet i Manchester, som undervises af Adrian Wells, stifteren af metoden.
 • Mange års erfaring med både metakognitive individuelle forløb og gruppeforløb.

Jeg brænder for at hjælpe dig som klient med at opnå dine mål og opleve mere mental frihed, livsglæde og overskud i din hverdag.

Hos mig kan du både arbejde med personlig udvikling, diagnosespecifikke udfordringer samt senfølger efter hjernerystelse.

Jeg har indgående erfaring med at hjælpe mine klienter fri af:

 • Diagnoser som: angst (herunder særligt generaliseret angst, helbredsangst, socialangst, præstationsangst, dødsangst og flyskræk), depression, stress og OCD.
 • Problematikker som: søvnbesvær, overtænkning, jalousi, dårligt selvværd, handlingslammelse, overspringshandlinger, beslutningslammelse m.m.
 • Senfølger efter hjernerystelse, hvor jeg både har et blik for hensigtsmæssig energiforvaltning og genoptrapning af aktiviteter med neuropsykologiske metoder, effektiv behandling af psykologiske senfølger samt hvor det giver mening at inddrage andre relevante faggrupper for optimal effekt til at komme sig.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre!

Min behandling i et metakognitivt forløb fokuserer på:

 • Først og fremmest, at du føler dig mødt og set med fokus på det du ønsker at arbejde med nu-og-her (fremfor graven i tidligere udfordringer i din fortid).
 • At du får en solid forståelse af hvilke handlemønstre, der spænder ben for dig og forstærker dine udfordringer, samt indgående kendskab til effektive veldokumenterede metakognitive redskaber til at kunne træde ud af negative mønstre.
 • Og til slut, at du ved forløbets udgang føler dig virkelig godt klædt på til at kunne bruge de nye indsigter og redskaber på egen hånd fremadrettet.

Jeg tilbyder individuelle metakognitive sessioner hos Metakognitiv Psykologklinik v/ Maiken Lykke med kort ventetid. Du er hjertelig velkommen til at ringe på +45 26 50 45 40 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig eller skrive på info@maikenlykke.dk.

Metakognitiv psykologklinik v/ Maiken Lykke

Psykologklinikken ligger i hjertet af København og er specialiseret i behandling af depression, angst, stress, PTSD og OCD med evidensbaseret terapi.

Vi lægger vægt på at skabe et trygt og tillildsfuldt rum, hvor det er rart at komme og være og, hvor fokus er på at give dig specifikke værktøjer til hurtig, effektiv og varig bedring. Hos os vil du opleve professionalisme, høj faglighed, garanti for dyb viden og varme.

KONTAKT MIG
Har du spørgsmål eller brug for mere info så kontakt mig gerne i dag