METAKOGNITIV GRUPPETERAPI

– BLIV FRI AF ANGST, STRESS OG DEPRESSION I ET METAKOGNITIVT GRUPPEFORLØB PÅ 6 UGER

Næste forløb er desværre ikke planlagt endnu.

HVAD ER METAKOGNITIV TERAPI? 

Metakognitiv terapi er en nyere, evidensbaseret terapiform, udviklet til effektiv behandling af stress, angst, depression, OCD og PTSD. Metoden er også virksom for selvværds- og søvnproblemer samt spiseforstyrrelser.

Metakognitiv terapi arbejder målrettet mod at identificere og reducere et bestemt opmærksomhedssyndrom kaldet Cognitive Attentional Syndrome (CAS), som er den bagvedliggende årsag til al psykisk lidelse. CAS består blandt andet af vedvarende bekymring, grublerier, tankeundertrykkelse samt anden form for uhensigtsmæssig mestring fx undgåelse & alkohol.

I metakognitiv terapi vil du få konkrete værktøjer til at overvinde dine symptomer og lære nye mentale vaner og strategier til at håndtere dine negative tanker og følelser.

Læs mere om metakognitiv terapi her.

DET ER RELEVANT FOR DIG, HVIS DU: 

 Har svært ved at slippe dine bekymringer og analyser.

 Er plaget af symptomer på angst, stress og depression, såsom tristhed eller indre uro.

 Føler dig fraværende, når du er sammen med dine nærmeste

 Har svært ved at sove

 Oplever, at hukommelse og koncentration er svækket

 Har prøvet alt fra meditation, ro og samtaler uden nogen bedring.

HVAD FÅR DU UD AF DET? 

I gruppeforløbet arbejder vi målrettet mod at reducere bekymringer, grublerier, tanker, der kører i ring samt andre mentale vaner, der står i vejen for at nyde og leve livet. Formålet er at give dig mere livskvalitet og styrke samt hjælpe dig til at nå de mål i livet, du ønsker.

I forløbet vil du lære at få kontrol over dine bekymringer og grublerier og opdage, at du kan reducere tiden, du bruger på at spekulere.

HVORDAN FUNGERER TERAPI I GRUPPE? 

Certificeret metakognitiv gruppeterapi fungerer ikke som typisk gruppeterapi. Du behøver ikke dele hele din historie eller andre personlige detaljer om dig og dine udfordringer, idet vi arbejder fremadrettet med at opdage, hvad du kan gøre her og nu for at få det bedre. Til gengæld møder du andre, som har lignende udfordringer som dig selv. Der vil max være 8 deltagere på hvert hold, hvilket givere mere tid og rum til den enkeltes problemstilling.

HVORNÅR OG HVOR

Hvis du er interesseret i et gruppeforløb, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere på info@maikenlykke.dk.

PRISER

Et certificeret metakognitivt gruppeforløb varer 12 timer fordelt over 6 uger og koster 3950kr, som betales ved tilmelding eller i rater.

Dette er en gennemsnitlig timepris på 330kr, hvilket svarer til timeprisen ved en psykolog med lægehenvisning.

Du får 1200kr tilbage fra Danmark for et forløb.

DET MED SMÅT

Tilmeldingen er bindende

Hvis der mindre end 5 tilmeldinger forbeholdes retten til at udskyde eller aflyse

Hvis regeringen laver restriktioner eller retningslinjer, der forhindrer holdets afholdelse, forbeholdes retten til at afholde den metakognitive gruppe online

I forbindelse med de nye GDPR regler er jeg forpligtet til at skrive og informere om, at jeg opbevarer persondata i mit system

Den metakognitive gruppe er ikke egnet, hvis du lider af selvmordtanker, svær OCD eller meget umotiveret for behandling. Her vil jeg anbefale dig at få et individuelt forløb i stedet.

TILMELDING

Tilmelding til forløb foregår ved at sende en mail til info@maikenlykke.dk.

Metakognitiv psykologklinik v/ Maiken Lykke

Psykologklinikken ligger i hjertet af København og er specialiseret i behandling af depression, angst, stress, PTSD og OCD med evidensbaseret terapi.

Vi lægger vægt på at skabe et trygt og tillildsfuldt rum, hvor det er rart at komme og være og, hvor fokus er på at give dig specifikke værktøjer til hurtig, effektiv og varig bedring. Hos os vil du opleve professionalisme, høj faglighed, garanti for dyb viden og varme.

KONTAKT MIG
Har du spørgsmål eller brug for mere info så kontakt mig gerne i dag